fredag 11 juli 2008

Kvartsfinal!

Dracula bevisade att gammal är äldst när han tog segern över den lille spolingen Spike. Därmed kvalificerade han sig till kvartsfinal dessutom! Hans (vågar man kalla det etniska?) grupp har tagit sig till kvartsfinal de med och sätts nu på prov mot de andra grupperna (tvekar att kalla det folkslag, hoppas att meningen går fram i alla fall).

Cavemen
Vår första fajt vanns av grottmännen över astronauterna, och även om det var en jämn omröstning så gills även den sista rösten. Jag har inget ytterligare att tillägga efter mina tidigare utbrott förutom- hah, ni klentrogna, de vann!

Alver
Vi misstänkte att folk röstade efter vem de ville ha picknick med istället för vem som egentligen var värst i en fajt. Det är ok med oss förstås och nu har alla en andra chans att hejja på sina trädkramande snyggingar.
Vampyrer
Blodsugare unite! Det verkar som om världen är betydligt mer orolig för vampyrer än för varulvar. Även om det kanske har ett visst inslag av bitvänlig kelsjuka så vann vampyrerna och har nu en möjlighet att ge de andra grupperna på huvudet/halsen.Ninjor
Ninjorna överlistade piraterna och därigenom förtjänade de en möjlighet att överlista trädkramare, blodsugare och troglodyter.


På dem bara!
/Nene Troglodyt

3 kommentarer:

lazy sa...

Hmm... alla de här är ju de jag röstade emot! - Piraterna in från höger!! Nähej, inte det? Men de är ju kända för att slåss fult... Nähej, nä nä då.

Okej... grottmännen är de enda som inte har mörkerseende, så de går åt först i en nattlig räd av valfri av de andra. Sedan räknar jag med att ninjorna är snabbare än alverna och tar kål på dem innan de hinner skjuta sina träpilar genom vampyrerna. Och sen då... Hur snabba ninjorna än är, vad ska de göra när vampyrerna förvandlar sig till dimma eller fladdermöss? Hur kvicka de än är med kaststjärnorna tror jag inte de kan träffa alla de små fladdrarna. Men blodsugarna måste ju materialisera sig igen för att kunna göra slut på pyjamasgänget och då... hm... tja... well...

Äsch, vi kör en armé supervampyrer: Draculas erfarenhet och mind control-grej och fladdermöss, Alucards förmåga att över"leva" halshuggning vilket ger utmärkt läge för oväntade bakhåll, Spikes repliker och allmänna coolhet, släng in några übervamps och sen Drusilla och Darla för bitchigheten - ninjorna har inte en chans.

Tomb sa...

Självklart vampyrer. Då de kan vara alla de där andra.

Science Fiction-bokhandeln i Malmö sa...

Ja, det ser onekligen ut att bli en promenadseger för urvarianten av tall, dark and broody...

Attans. Jag som hoppats så på urvarianten av oss... Inte det, nej.