torsdag 17 juli 2008

666 the number of Nemi


Det sjätte albumet med allas vår favorit-svartrocks-flicka har kommit! Och inte räcker det med en sexa när det gäller den här tösen heller! Njutning i serieformat.
/Nene Titzian

2 kommentarer:

Åka sa...

Wow, det finns alltså folk som fortfarande kommer ihåg begreppet "svartrockare"! Nuförtiden ska ju alla bara vara "goth" (eller möjligen något mer specifikt). Jag försökte fråga en yngre kompis vart ordet svartrockare tagit vägen, och han menade att det aldrig var någon som kallat sig själv för det. Kanske har det levt kvar i södra delen av landet, trots att det är dött i Mälardalen? Jag gillar det. När jag gick i skolan fanns det minsann svartrockare.

Science Fiction-bokhandeln i Malmö sa...

Uj, uj, uj... Nu känner jag mig gammal! Men jodå, jag var svartrockare både i skolan och efter, och döm om min förvåning när folk började kalla sig "goter" eller rent av "gothare". Med rädsla för att alienera en stor del av vår trogna kundkrets tänker jag inte alls raljera kring skillnaderna. Jag kan bara konstatera att de vänskapliga grälen kring vilken genre ens favoritmusik tillhör har varit legio!

Och så säger jag som en kompis t-shirt: "If you're goth, where were you when we sacked Rome?"

/Nene, för gammal för att orka tänka på det...