fredag 18 juli 2008

Kvartsfinal #2

Ytterligare en promenadseger för de spisstandade, svartklädda gynnarna. Men med förkämpar som Drakula och Spike så är det kanske inte så överraskande ändå.

Nästa kvartsfinal står mellan ojämförbara storheter:

Millennium Falcon
Ja, vem som helst kör den. Ja, den har alla vapen som finns med i filmerna. Ja, vi vet att det är en ojämn match men om man spelat Arkham Horror så vet man att "the Great Old One Himself" kan jagas tillbaka med eldvapen. Om än inte dödas. Och allvarligt, vem skulle annars kunna utmana det vinnande rymdskeppet?


Cthulhu
Tentakelbeprydd, bevingad och garanterad att sänka din sinnesfrid till ett iskallt noll. Kultister landet runt skanderar Iä! Iä! Ytterligare presentation av anfadern till icke-euklidiska vinklar behövs inte.
Daleks
De får vuxna män att gråta av hjälplöshet, kan variera sina vapen från det vanliga Exterminate! till fullständig molekylär upplösning och är lika stiliga inuti som utanpå. Jag ger er universums herrar, flyttare av planeter, betvingare av galaxer!

Terminators
Förbättrad, förändrad, förfärande. Stadigt köttberg, smidig bystdrottning eller rörande flickebarn. Många modeller, många namn och antingen med oss eller mot oss! Det säkra beviset på att teknik inte alltid är av godo är här för att göra processen kort med motståndet.

They say - bring it on!
/Nene Harkness (yeah, she wish...)

2 kommentarer:

lazy sa...

Hmm - enda problemet är väl: kan någon, ens The Great Elder One, driva Daleks och Terminators till vansinne??
...
Pfft. I värsta fall får han väl trampa på dem. Iä! Iä!

Michael sa...

Har Cthulhu skjutit prick på Darth Vader kanske? HAR han det? Nix, så han är bevisligen mindre hårding.