tisdag 1 september 2009

Zombiesmittad?

Efter de första bekräftade fallen av svininfluensa i bekantskapskretsen har jag nu fått en trovärdig rapport på hur det känns. Man blir inte mer rosa än vanligt, man får varken borst eller knorr och inte gör man lustigare ljud än 'phatoooot' när man snyter sig heller. Nej, man "känner sig helt zombiefierad".
Så nu vet vi. Och med tanke på att tv-nyheterna i morse talade om att den så kallade svininfluensan (zombieinfluensan enligt mina vänner) sprider sig hastigt nu så är det kanske dags att överväga en stuga i fjällen och en rejäl motorsåg?

Hur skulle vi klara en zombiesmitta? Artikel i metro berättar om forskares analys av läget. Eller en artikel i Aftonbladet, eller den här, som säger samma sak. Pålitliga källor alla tre. Dags att tänka på reservplanen känner jag. Och vi hoppas att alla nyser i armvecket framöver.

5 kommentarer:

Tomb sa...

När ni skriver sådana här inlägg och länkar till sfbokprodukter brukar jag gissa vad länken kommer leda till. Innan jag klickar. Lite som en underhållande sport kan man säga.

Denna gång hade jag alla rätt. Känner mig stolt!

Science Fiction-bokhandeln i Malmö sa...

Ska du vara! Ett tecken på att du läser ofta och fattar humor och har koll på läget/sortimentet.

Kan du komma ihåg något tillfälle där du missat med stor marginal?

Tomb sa...

Länkar under "Who would win in a fight?" brukar vara rätt svåra. Sen var det något steampunkinlägg där jag hade alla fel. :)

Anonym sa...

Det stavas "zombier".. *gnäll* ;P

Science Fiction-bokhandeln i Malmö sa...

Akademiska zombie-kommittén svarar att vid obestämd plural är både "zombies" och "zombier" giltigt. Vid bestämd plural är det dock endast "zombierna" som gäller: "zombiesarna" bestraffas medelst smittat bett.