måndag 21 september 2009

Hjälten, ondskan och blondinen

Att piraterna skulle vinna i den senaste fighten var kanske inte helt överraskande. De är ju trots allt bäst, överlägsnast och så vidare och så vidare. Frågan är hur de skulle klara sig i en fight mot sig själva. Kanske inte lika bra eftersom de gång på gång skulle överlistas av sin egen awesomeness. Detta bör inte grävas i allt för mycket och därför flyttas fokus nu till vår nya utmaning, Sigourney Weaver. Vem vinner: hjälten, ondskan eller blondinen?

Gwen DeMarco

"Look! I have one job on this lousy ship, it's *stupid*, but I'm gonna do it! Okay?"

Nä, trots att blondiner har roligare så är det inte alltid de får de skojigaste jobben. Men Gewn har i alla fall insett att om jobbet suger kan man ändå göra det med stil.

Ellen Ripley

"you... BITCH!"

Kanske är det pga den här spektakulära utskällningen av Nostromos dator som ledde till att Weaver i rollen som ovan nämnda Gwen fick jobbet att enbart upprepa vad datorn säger ombord på NSEA Protector.

Hur som helst, när Ripley förbannar darrar monstren ... och tekniken.Lady Claudia Hoffman

Nja, inte vad man kan kalla ett stomatol-leende, men detta till trots är spegeln styvmammas allra bästa vän. Tillsammans kokar de ihop planer som får stackars Snövit att förvandlas till ett enda långt skrik. Om detta var en fight mellan de olika styvmödrar Snövit utsatts för så vet vi definitivt vem som skulle vinna.

2 kommentarer:

Fia sa...

Ni får inte glömma bort henne i Ghostbusters som The Gatekeeper =)

MrG sa...

Hmmm... kan inte blondinen ta hjälp av alla pirater? Jo det låter troligt, och vilka är hårdast?