lördag 12 september 2009

Otto, or up with the dead

Malmö Queer Art & Film Festival kickar igång den 18:e september och bjuder på ett intressant program fram till den 27:e september. Varför vi nämner det här? För det går en zombiefilm, såklart! Otto; or up the dead visas den 19:e september på Panora 18.30. Så här står det i programmet:















"Otto, en nybliven zombie med noll koll på tillvaron dyker upp på en ödslig motorväg. Efter att ha liftat till Berlin och gömt sig på ett övergivet tivoli börjar Otto utforska staden. Han träffar undergroundfilmaren Medea Yarn, som övertalar Otto att få göra en dokumentär om honom. Under tiden försöker även Medea att avsluta filmen “Up with Dead People,”, en politisk zombie-porrfilm som hon arbetat med i flera år.

En allt annat än traditionell zombiefilm. Bruce LaBruce, undergroundfilmens mästare, sexprovokatör och enfant terrible, levererar istället ett persongalleri av grubblande, excentriska och bisarra figurer i marginalen. En satirisk pärla med heta zombieorgier. Vinnare av Best Film på Milan International Lesbian and Gay Film Festival 2008. Känsliga personer varnas härmed!"


/Lina, not so down with dead people

Inga kommentarer: