fredag 28 mars 2008

Nästa fight!

Japp, de andra häxorna smyger nu tysta omkring och gör a nice cup of tea åt Granny.

I jämställdhetens namn ska nu pojkarna få vara med och slåss: hattarna fortfarande spetsade, trollspöna fortfarande vässade.

Who would win in a fight?

Merlin
Den arketypiske trollkarlen, utbildade kung Arthur och var hovmagiker i Camelot, fick stryk av en eller annan tjej. Böcker, böcker, böcker, böcker, böcker, filmer, filmer...
Gandalf the White
Den siste store trollkarlen i den tredje åldern. Och av Tolkiens trollkarlar tycker vi att Sir Ian McK... ursäkta, Gandalf är coolast. Läs och se.
John Uskglass - The Raven King
Den siste magikerkungen i Storbritannien regerade i 300 år över tre kungariken: ett i norra England, ett i Faerie och ett på andra sidan Helvetet. Läs boken!!
Harry Dresden
Chicagos tuffaste trollkarl/privatdeckare, nuff said! (Jag har ju kvittrat över honom förr, trots allt...) Läs böckerna, och läs serietidningen snart.

John Constantine Hellblazer
Johns stora fördel i den här fighten är att han kommer att fuska. Och spela fult. Gotta love that bastard.

Men vem ska man nu rösta på då? En sån plethora av härliga wizards...
/ Karin of North England och Nene Constantine

5 kommentarer:

Jibril sa...

Gandalf. Abslut Gandalf. Han komemr tillbaka från de döda och slåss mot gigantiska heövetesmonster. Det finns ingen tvekan, Gandalf is the man!

That Handsome Devil sa...

När alla magikerna gjort sitt står enkom Constantine upprätt. Ingen vet varför, det bara är så - han kan helt enkelt inte förlora. Han vinner alltid i slutändan, hur mörkt det än ser ut. Sen att han aldrig spelar rent, det har ingen som helst betydelse - det är resultatet som räknas. Så min röst kan bara läggas på Hellblazers starke man...

Anna sa...

men pug då? han vinner ju jämt! mäktigast av de mäktiga! undrar vem jag nu ska rösta på... ;-)

ecthelion sa...

gandalf eller merlin... beroende på var när och hur. som istari har jag svårt att se gandalf klå merlin, men om gandalf skulle slåss i skin sanna form utan de begränsningar som hans mänskliga kropp har så tror jag nog han hade spöat merlin faktiskt.

Anonym sa...

Constantine vinner aldrig egentligen, hans främsta trick är att han aldrig förlorar! Min röst är på Jonny-boy!