torsdag 13 mars 2008

Nästa eggande kamp!

Folket har talat, Cthulhu segrar! Why settle for the lesser evil?

Nästa fight blir på tema påsk! Vad vi nu kan ha fått det ifrån...
I det första hörnet, representerande påskhararna: Påskharen från Alice i Underlandet! Fördelar: han är spritt språngande galen. Och antagligen är han väl bra på språng också, om han orkar och kan slita sig från teet.
I det andra hörnet, representerande påskäggen: Humpty Dumpty! Eller som han föredrar att kallas i The Big Over Easy, Humpty Stuyvesant van Dumpty III. Han må vara litet bräcklig, men är nog svår att få grepp om!
I det tredje hörnet, representerande påskalammen, Shaun the sheep! Han är smart, liten, ullig och söt. Därtill kan han säkert få käcka tekniska gadgets av Gromit.
I det fjärde hörnet, representerande påskkärringarna, Nanny Ogg! Hon har ju katten (och inte vilken katt som helst!), och hennes kvast fungerar... ibland! Och om inget annat funkar har hon igelkottasången.
Och i det femte hörnet, representerande påskkycklingarna, The vicious chicken of Bristol! Brave Sir Robin "nearly stood up to" denna kyckling, så den kanske inte är jättetuff, men den låter farlig... och den verkar vara för kuslig för att fånga på bild? (bild från bgok.net)


(Vi ber väldigt mycket om ursäkt för rubriken.)

7 kommentarer:

tomas sa...

March Hare:
Power: -unknown-
Intelligence: *
Style: ***
Quirkyness: *****
Usefulness: -*

Hälften av en match ligger i stil, resten kan mycket väl vara tur, eller något annat användbart.
Go! Haren, Go!

Glömd sa...

Vidrig poll. Jag tänker inte ens rösta. Varför är inte Jesus med? Han skulle helt klart vinna, Guds son och odödbar. Jesus rocks!

Science Fiction-bokhandeln i Malmö sa...

Glömd: Jesus är inte med för att vi verkligen försöker att inte göra humor av andras innerligt upplevda religion. Dessutom brukar vi hålla oss trogna sortimentet och Bibeln ingår inte.

Jag kan bara föreställa mig reaktionerna om vi tagit med Life of Brian...

Wallace of the Scots sa...

Ännu en rolig poll. Jag röstar på Angus Dei, eh, jag menar Shaun...

Rico sa...

Glömd: Vidrig kommentar. Jag hoppas innerligen att det var ett dåligt skämt.

Iaf, älskar era polls! *hurrar ängeln och satan*

Glömd sa...

rico: Visst var det. Men jag känner avsmak inför alla kämpar i den här kampen så jag avstår att rösta.

Men visst hade Jesus vunnit? ;)

Urrk sa...

Oj, måste bestämma mig igen, ständigt dessa beslut, åååh! Hm, få se, Humpty går alltid sönder. March hare har fått kronofogden på sig (sägs det). Chicken of B. vågar jag inte ens tänka på (ryyys). Shaun är himla finurlig. Men ändå, ingen slår Nanny Ogg! Naturligtvis, så måste det vara. Henne måste jag bara rösta på. Har förresten hört att att hon har en egen blogg. En Ogg-Blogg!