tisdag 28 juli 2009

ZOMG!!

The zombies just won't go away! Hurra!! I november kommer Pride and Prejudice and Zombies i en Deluxe Heirloom Edition!! Fancily inbunden, med
13 new full-color oil painting illustrations - depicting all of PPZ’s most memorable moments
och inte minst
30% MORE ZOMBIES! Seth has written pages and pages of all-new (and entirely gratuitous) ultra-violent zombie mahem.
Wohoo! (Klicka för större bilder:)

7 kommentarer:

Nikst sa...

Tur att jag inte köpt boken. Skulle vara smått förbannad nu när de bara några månader efter släppet av den första versionen släpper en deluxe version. Skulle nog känna mig lite blåst/rånad. Men som sagt har jag inte köpt boken än =) =P

Quasi Mortuus sa...

Önskar jag kunde säga detsamma... Köpte boken för knappt en vecka sedan!

Science Fiction-bokhandeln i Malmö sa...

Tror ärligt inte att det är förlagets avsikt att lura någon - tror att det är mer ett fall av OMG vi har en internationell megasuccé hur gick det till?!?! Vi måste göra en finvariant till julhandeln!

Själv ska jag ha lyxvarianten också... :)

/Kapten

Nikst sa...

Tror nog att de tänker "shit va bra den säljer, hur ska vi kunna dra in mer pengar på detta?! Ja, vi gör en deluxe version så att de som är besatta av/älskar boken köper en till!! Sedan låter deluxe edition rikitgt lyxigt så andra som inte köpt boken kanske går förbi den, ser ordet deluxe och tänker: shit, deluxe, den måste jag ha!!" Aja, hur som haver, grattis till dem som är glada över denna deluxe version. =)

Nene sa...

30% mer zombies! Det är alltså en directors cut?! Jag är helt för. Det är fasiken på tiden att böcker får vad filmer har tagit för givet på senare tid - en chans att komma ut med en version som är bättre/annorlunda eller i vart fall MER än vad den första versionen var. Och visst, alltid retar det någon - men inte mig.

Nikst sa...

Nene, det får gärna komma andra/utökade versioner. Det som retar mig är att de gör det ett par månader efter släppet av den vanliga verisonen. En deluxe version ska man släppa tidigast ett år efter det "originella" släppet, om inte senare. ELLER samtidigt som det vanliga släppet, så kan man välja vilken man vill ha. Nu är det nog många som köpt den vanliga och tänker nog nu "fan, jag köpte ju precis den vanliga. Vill ju ha deluxe versionen, men vill inte ha två nr av samma bok eller vill inte betala två ggr för samma sak, fast bättre förpackning"

Men om det inte stör dig så säger jag "grattis!" =)

Nene sa...

Nej Nikst, det stör mig inte. Men så köpte jag min bok när den kom, på dagen den kom, och hade den förbokad i månader innan dess, har läst den två gånger och gottat mig åt att ha en förstautgåva/förstatryck av den. Men jag är inte särskilt lättretad i det här avseendet heller. Klart jag kan fatta varför någon som köpt den alldeles nyligen och inte hunnit läsa den än kan irritera sig, men jag tackar för gratulationerna och och kan väl säga detsamma till dig eftersom du nu inte har köpt den än.