tisdag 14 juli 2009

SVT FTW!

Ja, jag säger då det! SVT kommer till undsättning, inte bara när det gäller att visa en sådan höjdarserie som Being Human utan också när det kommer till udda saker som Skräckministeriet! Carl Tofft som gjort prisbelönta Musikministeriet ger sig nu ikast med skräcken som en del av vår samtid, av vår fantasi och av vår verklighet. Det blir möten med Joyce Carol Oates, H.R Giger, Koji Suzuki och många andra. Seriestart 3 september - när det börjat bli mörkare på kvällarna...

Självklart hoppas hoppas hoppas vi att de även kommer att visa tredje säsongen av Torchwood - universellt lovprisade Children of Earth - med tanke på att de hade den mycket goda smaken att visa säsong ett och två. Captain Jack åt folket!!
/Nene Harkness och Captain Karin

10 kommentarer:

Tomb sa...

Säsong tre är riktigt, riktigt, riktigt bra. Kanske det bästa som visats på TV. Detta år.

Nene sa...

Inga spoilers, inga spoilers! *håller händerna för öronen/ögonen*
Jag ser fram emot att se den så mycket så jag blir alldeles kollrig.

Susanna/SF Gbg sa...

Tror att det rätta uttrycket är "Cptain Jack och Ianto Jones åt folket!". <333333

föregående talare sa...

...så kan jag ju lära mig att stava också xD

Sanna sa...

Apropå John Barrowman... För er som har tillgång till spotify rekommenderar jag att söka på "Hey Mr. Producer" och sedan höra John Barrowman/aka Captain Jack sjunga One, Two, Three från musikalen The Fix. Passa även på att höra Hugh Jackman framföra Oh what a beautiful Morning från musikalen Oklahoma. Det får en att se våra actionhjältar i ett helt nytt, mycket trevligt, sken. ^_^

Tomb sa...

Haha, fantastiskt Sanna!

http://open.spotify.com/track/40KvzFJeDNJR5XFLN5wLiD

http://open.spotify.com/track/6pegBw2vnIpeQapQEHKI0N

btw. någon som inte har spotify? Då kan du få invites av mig!

Captain Fluffles sa...

Children of Earth var makalöst bra. Men SVT har väl aldrig visat Torchwood, den gick på TV+, och numer TV4 Science Fiction. Hoppas dock att de kommer att visa denna tredje säsong, då den är så mycket mer än bara sci-fi, det är ett grymt bra politiskt drama som liksom speglar det moderna samhället. Jag tvivlar på att något bättre kommer att visas på TV detta år.

Och ja, det ska vara Captain Harkness och Ianto Jones åt folket!

Anonym sa...

Captain Jack har även varit med i The Producers, som sjungande nazist...

Susanna/SF Gbg sa...

Och oj vad tjusig han var i uniform O_o och blond... Den karln klär då i allt (i The Fix är det jeans, t-shirt och flanellskjorta :L)

Sanna sa...

*är snäll* http://www.youtube.com/watch?v=q0sTP_8-Lmo <-- The Fix ^_^