lördag 4 juli 2009

Att vara eller inte vara - människa

Imorgon kväll börjar en brittisk serie på tv som vi i butiken sett fram emot länge -
En vampyr, en varulv och ett spöke delar lägenhet och delar sina försök att verka vara vanliga människor. Den är välspelad och välskriven och ojojoj vad vi har sett fram emot den! SVT har mer information här, och annars är det bara att slå på SVT1 söndag kväll kl 21.00.

5 kommentarer:

Fia sa...

Woooohoo den låter dödsspännande (ha ha ha) Jag ska defintivt kika på den, dvs om vi får tv-sändning där uppe i den norrbottniska vildmarken..

Nene sa...

Lycka till med det! Jag kommer i alla fall att sitta klistrad!

vixxtoria sa...

Det ser faktiskt ut att kunna vara ett okej sommartips. Jag konstaterar också att den kommer att sändas i SVTplay - ett alternativ för folk som mig som a) inte kan passa tider, b) glömmer bort att det finns något intressant att titta på en viss tid, c) är bortresta, d) har barn som inte somnar till klockan nio eller e) blir störda mitt i visningen.

Tack för tipset!

Quasi Mortuus sa...

Den är faktiskt bra... Synd bara att de ändra skådisarna efter pilot-avsnittet

Momiji sa...

Härligt att SVT visar Being Human. Jag hör till dem som kände mig ganska besviken över att det inte blev samma skådisar i serien som i pilotavsnittet, men efter ett par avsnitt hade det mer eller mindre gått över. De nya är i stort sett lika bra, även om de har en lite annorlunda framtoning.