onsdag 13 augusti 2008

Hunter - The Vigil

Blev din gammelmormor uppäten av en ”varg”, stirrade din pianolärare konstant på din nacke under dina kvällslektioner eller var de där som bodde i skogen under segelkollot inte helt vanliga pojkar och flickor? I så fall kanske detta har satt spår i dig som måste renas med kunskap, silver eller eld. Dags att ta hämnd på mörkret, inga blodsugare, pälsbollar eller tramsiga féer ska komma och bestämma på din bakgård.

Äntligen har de återvänt: i en ny upphottad version av det gamla Hunter: the Reckoning tar spelarna sig an rollen som jägare vilka försöker att förstå eller förgöra det som rör sig bland skuggorna.

Låt din rena tro leda dig till en häxkabal i förorten med Malleus Maleficarum greppad i din hand , eller slå dig ned på den lokala puben för ett samtal med en av dina arbetarbröder och systrar ur ”The Union”. Vem vet, kanske kan ett vaccin mot HIV framställas ur en vampyrs blod eller nya prestationsförbättrande ämnen utvinnas från Uratha. Hur som helst skall dessa tingestar inte få terrorisera mänskligheten med sina intriger, raserianfall och trolldom.

Förutom grundreglerna har White Wolf utlovat tre moduler som ska ta upp de olika aspekterna av WoD samt en om seriemördare. Innehållet i den femte och sista är forfarande hemligt.

For Christmas, puppies and applepie!

/John Winchester

Inga kommentarer: