torsdag 7 augusti 2008

FINAL!!

Tjugo matcher och fyra kvartsfinaler senare. Det har varit en lång, förbryllande, våldsam resa. Nu kvarstår fyra stridande parter - enligt logisk slutsats (som så ofta stämmer ;p ) de värsta av de värsta, de riktigt kicking-assingest. Nu gäller det. Dominans över universum, ära och parader, choklad och semester tillfaller vinnaren. Alltså:

Who would win in a fight?

Vampyrer.
Vann den kollektiva kvartsfinalen, vilket vill säga att i den första hörnan hittar vi en armé av alla vampyrer av alla sorter. All together now, once more with feeling. Om de nu kan komma överens, förstås...


Cthulhu.
The Great Old One.
That is not dead which can eternal lie.
And with strange æons even death may die.


Gandalf.
Mithrandir, den vite ryttaren. "And I come back to you now, at the turn of the tide. Prepare for battle!"
Darth Vader.
There is no escape. Don't make me destroy you. You do not know the power of the Dark Side. (Eller rättare sagt, ni överskattar den nåt så befängt, som trodde att Darth kunde klå Granny Weatherwax, mmpf, pfft ---)


So it begins, the great battle of our time. Alla medel tillåtna. Enda regeln = inga regler.

Grejen är ju den att det skulle säkert bli bäst för oss ynkliga människor om Gandalf vann. Hmm... kanske... (Just a fool's hope.) Men, det liksom hjälps inte. Om ni inte förstår att Cthulhu kommer att vinna så är det de här böckerna ni inte har läst, den här filmen ni inte har sett, och det här spelet ni inte har spelat. Månen blir röd som blod. Icke-euklidiska vinklar överallt. And we'll all go together when we go...

3 kommentarer:

Staffan sa...

Det är ju inte så mycket att säga om den här. Cthulhu är odödlig, och snaskar upp 1D3 undersökare per runda. Atombombar man honom kommer han bara tillbaka 1D3 rundor senare, fast radioaktiv och sur. Det är liksom inte mycket någon av de andra har att säga till om i frågan.

Johan-atothep the oaf with a thousand… ehrm… dustbunnies sa...

Det enda man skulle kunna tänka sig är att Cthulhu fortsätter sova under hela fighten för att när mänskligheten dragit sin suck av lättnad under ledning av en vampyriserad Darth Vader(?) vakna upp och nom:a i sig allihop.

Cthulhu saves – in case (s)he gets hungry later.

Gunnar sa...

Osökt låter det som om fajten inleds med att store C och Gandalf slänger sig ned i ett bottenlöst hål, det är Gandalf fajtingstil och Cthulhu är det mest lika en ballrog han har och tillgå.

Kvar står Darthan mot vampyrerna. Vampyrerna står berädda, men Vader spränger deras planet från behörigt avstånd med sin dödstjärna.

(Sedan tar visserligen Granny W på sig ett lösskägg, låssas vara Vaders gamle lärare och förvrider huvudet på hans son, fejkar sin egna (alltså Granny Kenobis)död och vinner allt på behörigt avstånd, sippandes te med Nanny Ogg)