tisdag 27 oktober 2009

Vi fyller år!

Nu fyller vi år igen! Vi har funnits i Malmö i hela två år och firar på olika sätt. Bland annat med en tipsrunda som blandar kunskap och nörderi i en skön förening. Tipsrundan börjar i skyltfönstren och fortsätter runt i butiken - vi har tyvärr inte snitslat banan, men om ni går vilse är det bara att hojta så skickar vi ut en räddningspatrull. Välkomna in och tävla! Det är inte tillåtet att googla eller wikipedia frågorna - vi kan kanske inte kolla, men Cthulhu ser dig!

Priser i tipsrundan:
1 pris: en oljemålning med tentakler (kan beundras i skyltfönstret) + Sense and Sensibility and Sea Monsters
2 pris: Monster Movies 2010-kalender
3 pris: virkat havsodjur + Stolthet och fördom och zombier

Tipsrundan pågår hela veckan, t o m fredag - vinnarna utses på lördag. En annan del av firandet är förstås vår Skräckpoesi-afton den 4 november - läs mer om den här!

Vi firar också genom att sponsra priser till två roliga Hallowe'en-tävlingar! Inom festivalen I Seriernas Värld - Seriemaskerad som pågår i stan 26 oktober-22 november hålls en Seriemaskeradklubb med maskeradtävling 31 oktober. Och Guild of Gaming and Visual Culture arrangerar en statyjakt på stadens gator, också 31 oktober. I båda tävlingarna kan man vinna presentkort på Science Fiction-bokhandeln!

Och så måste vi ju ha en jubileums-fight, nu när nördarna (självklart) vunnit stort över mugglarna. Hmm... något riktigt episkt... som vi inte redan gjort... Kommer under dagen. Möjligen imorgon.

4 kommentarer:

Maria sa...

Gratulerar. :)

Urrk sa...

Tjoho!

Linnéa sa...

Grattis!!!!!!!!!!!!!

Fia sa...

Congratulations!! Ni har funnits i Malmö lika länge som mig bara, eller ett halvår längre. Det var ju tur att ni kom först och inte jag, hur skulle jag annars ha klarat mig i väntan på er?!