torsdag 22 oktober 2009

Skräckafton 4 november!

Ja, nu börjar våra sinistra planer ta form. Den 4 november arrangerar vi i samarbete med Ellerströms och Lyrikvännen en skräckafton!

När? Kl 19-22.

Var? Loftet på Hedmanska Gården vid Lilla Torg.

Hur? * Uppläsning av skräcklyrik från bland annat Lyrikvännens skräcknummer - med öppen scen, så ta med dig dina mest blodisande dikter för din stund i det kusligt fladdrande rampljuset.
* Maskeradtävling, självklart med skräcktema - så se till att Hallowe'en-sviden inte blir för blodig eller täckt av spindelväv ... om det inte är det som är avsikten förstås.
* Skrämmande musik, zombieprat runt Stolthet och fördom och zombier, samt andra kusligheter.

Hör av dig till oss om du vill läsa upp! Kvällen har också en sida på Facebook.

5 kommentarer:

Tomb sa...

Önskar man hade någon som kunde vara på plats och skriva om det. :)

Erika W sa...

Nu är det inte en kommentar på det inlägget egentligen, men jag hittade en bok på Emmaeus och var dum nog att inte vare sig köpa den - den var del fem i en serie, tror jag - eller skriva upp titel eller författare. Undrar om det finns någon som kan hjälpa mig?

Det jag vet är att det var en engelsk rätt sliten pocket, så antagligen några år gammal. Den handlade om ett krig mellan Storbritannien och Frankrike, och båda sidorna hade tillgång till drakar: Napoleon var på Frankrikes sida, minns inte vem som ledde Storbritannien. Åh, och nästan alla de brittiska drakarna var döda, tror jag, det fanns visst bara en liten grupp kvar. Är mycket nyfiken på vad det kan vara för värld och böcker!

Science Fiction-bokhandeln i Malmö sa...

Det låter väldigt mycket som Naomi Noviks Temeraireböcker. De finns både på svenska och engelska. Första boken heter His majesty's dragon, på svenska Hans majestäts drake.

tomas sa...

reklam!

http://tomaslif.blogspot.com/2009/10/har-dar-eller-dar-jack-is-back.html

tomas sa...

varför kunde den inte bli en normal länk för. konstigt. på min blogg iallafall.