fredag 7 augusti 2009

Who would win in a mashup-fight?

Det blev en jämn kamp i revolverkampen! Till slut var det Clintan och Lucky Luke som stod ensamma kvar på huvudgatan.

Detta är ett år av mashups. Vi har redan njutit av Pride and Prejudice and Zombies och Buffy vs Edward och ser fram mot bland annat Sense and Sensibility and Sea Monsters och Queen Victoria: Demon Hunter. Så i veckans fight får klassiska fiender slå sig ihop och kämpa mot sina... andra fiender? Skriv gärna en kommentar om varför du röstar som du gör och hur du tänker dig att fighten ser ut!

Who would win in a fight?

Astronauts & Cavemen
Grottmännen vann när de mötte varandra, och nu bildar de ett lag. Men är deras olika teknologier kompatibla?

Ninjas & Pirates
Piraterna lät ninjorna vinna senast, och nu förenar de sina krafter. Blir stealth och stagger en lyckad kombination av strategier?

Vampires & Werewolves
Blodsugarna vann förra gången, antagligen på det där störiga fullmåns-handikappet. Lyckas det här laget övertyga domarna om att fighten bör äga rum om natten?


Zombies & Unicorns
Enhörningarna fnös "vadå zombies är det nya svarta, vi är det uråldriga vita" och krossade hasarna senast. Men vem klarar sig mot enhörningszombies?Elves & Orcs
Alverna pepprade orcherna fulla med pilar den gången. Men när de väller in från båda flanker, går de att stoppa då?Cowboys & Aliens
Deras fight sinsemellan har vi faktiskt inte haft (än), men självklart får de vara med - bland annat för kommande filmen Cowboys and Aliens med Robert Downey Jr. Funkar laser-Colts och passar Stetsonen utomjordiska huvuden?

Alla medel tillåtna.

Inga kommentarer: