tisdag 18 augusti 2009

The Guild


Eftersom jag inte är en World of Warcraft-biten person själv har jag bara lyssnat med ett öra när folk har pratat om The Guild, webserien om ett WoW-guild (förstås), som Felicia Day skriver och spelar i. Felicia Day har varit med i Buffy, men jag minns henne särskilt ur Dr. Horribles Sing-Along-Blog. Men så såg jag ett par avsnitt (ok, jag kunde inte slita mig och skrattade mig blå) och plötsligt var alla nyheter om The Guild av intresse.

Jag verkade inte vara ensam om det heller, för Twitter och bloggvärlden har de senaste dagarna varit fulla av hänvisningar till den nysläppta musikvideon Do You Wanna Date My Avatar? Den finns att se på YouTube nu.

Så, klicka på länken och njut av Felicia Day! You know you wanna.
-Nene

4 kommentarer:

Fia sa...

I'll date her anyday! =)))

Jag tror jag skall kolla upp the Guild, är inte heller någon wow-människa men jag misstänker att jag kommer uppskatta serien ändå.

Btw, när var Felicia Day med i Buffy? Var hon en av tjejerna i slutet av sjunde säsongen?

Jörgen sa...

För Felicia Day-fans kan jag kan även rekommendera en titt på Legend of Neil (som i Legend of Zelda).

http://www.effinfunny.com/legend-of-neil

Seb sa...

... Det där hade varit roligt... om jag inte misstänkt att det finns såna människor i verkligheten - och möjligen att jag är en av dem.

Science Fiction-bokhandeln i Malmö sa...

Fia: Jo, Buffy-framträdandet är i säsong 7, från avsnittet 'Chosen'. Här är imdb-länken http://www.imdb.com/character/ch0004945/
Hon har varit med i Dollhouse också. =)

Jörgen: Heh. Ja, jag kan inte påstå att jag egentligen kan få nog av henne, så tack!

Seb: Det _är_ roligt för att det är så nära verkligheten!