fredag 26 februari 2010

Filmfredag

Bio
Percy Jackson – kampen om åskviggen
En amerikansk bokserie som nu har filmatiserats. Olympos gudar och andra mytologiska varelser kliver ut ur Percys historiebok i jakt på Zeus försvunna åskvigg. Percy och hans vänner måste finna den innan mörka makter lägger vantarna på den.

DVD
Halo - Legends
Världen kan inte få nog av Master Chief. Efter böckerna och serierna är det nu dags för Halovärlden att ses på film. I denna animerade version får vi stifta bekantskap med Master Chiefs bakgrund i åtta rafflande avsnitt.

9
Trasdockan 9 vaknar upp i en värld där alla människor har försvunnit och metalliska maskiner jagar allt som rör sig. 9 slår sig ihop med ett band av likasinnade och ger sig ut för att söka lösningen på vad som har hänt.

Moon
Sf-drama som utspelar sig på månen. Sam Bells enda sällskap är en dator, när hans kontrakt närmar sig slutet börjar underliga saker att hända på månbasen.

Zombieland
Kritikerrosad zombiekomedi om fåtalet som har överlevt zombieapokalypsen.


TV

Fredag
TV4+ 00:50, Nätet – Föråldrad övervakningsthriller med Sandra Bullock.
Kanal 5 00:50, Replicant – JCVD ger sig ut i en jakt på mördare, som sista utväg klonas mördarens DNA i ett försök att hitta den skyldige.
TV6 21:00, Stargate:Continuum – Dimensionsresenärerna tar ett kliv till och reser i tiden i ett uppdrag som kan innebära SG-programmets slut.

Lördag
TV4 15:35, Tillbaka till framtiden 3 - ”-Hey, Doc! Where you goin' now? Back to the future? -Nope. Already been there.”, 23:55, Ghostbusters 2 - ”Who ya gonna call?”
TV6 00:20, Terminator - Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Michael Biehn, Lance Henriksen..., 04:05, Kaena: The prophecy - Fransk-kanadensisk animerad film om flickan Kaena. När växten Axis som är hemvist för Kaena och hennes familj börjar att dö bestämmer hon sig för att få reda på vad som ligger bakom.

Söndag
Kanal 5 21:00, Kate & Leopold – Meg Ryan och Hugh Jackman i tidsresande romantisk komedi.

1 kommentar:

Cooked Auto sa...

Ehm, angående Halo Legends så dyker Master Chief bara upp i hälften av historierna. För att inte tala om att de inte tar upp hans bakgrund alltför mycket. =p