fredag 23 maj 2008

Battle of the archaeologists!

Terminatorerna mosade rovdjuren, om än med nöd och näppe.

Denna vecka, fortfarande med huvudena i djungeln efter att vi såg Indy, drar vi igång nästa fight: arkeologerna drar blankt! De får använda skjutvapen också. Och piskor. Däremot får de inte ta hjälp av sidekicks, romantic interests, fäder eller barn.

Who would win in a fight?

5 kommentarer:

Gunnar sa...

Okej, svåraste frågan hittills... jag skulle nog ha chansat på Jones SR om han funnits med (för Connery är for the win). Men utan honom behövdes det resoneras.

För det första, ta bort den enkla: Nick Cage är så gott som alltid fel och att ni har med honom och inte den söta biblotikarinen (han från Cityakuten) är egentligen fel bara där. Fast ingen av dem är i närheten av matchen.

Jones är cool, men han kommer snabbt brädas av Croft (han har en svaghet för kvinnor). Hon är mer fajter (i alla fall om man jämnför dataspelen).

Så det lämnar henne mot mummienkillen. Ruggigt jämnt, tills jag insåg att de fick vara beväpnade. Rick har pulpvapen och Lara har moderna vapen, det får nog avgöra.

Science Fiction-bokhandeln i Malmö sa...

Det gällde arkeologer (eller låtsasarkeologer, commonly known as tomb robbers). Vi har redan haft bibliotekarier och han kvalificerade inte. Sorry =)
Själv tror jag att Rick kommer att snubbla sig förbi alla hennes moderna kulor och av misstag besegra henne. Rår man på en mumie så ilsk som den han träffat så är en liten brud inget problem.
/Nene


P.S. Heja Connery!! /Karin

Anonym sa...

Indy 'piskar' alla *whooo-tjiiii* :)

Snöfrid sa...

Lara Croft! Fast hon kan nog få anstränga sig lite mot Indiana.

Tomb sa...

Det var ett mycket svårt val. ;)

Näe, men seriöst. Det var det.