tisdag 7 april 2009

Who would win in a fight? nummer Påsk.

Tack och lov - de flesta hoppas och/eller tror att människorna kommer att vinna över datorerna. Förvånande att vi fick lov att rösta så, men de vill väl invagga oss i falsk säkerhet.

Denna vecka firar vi vår stora glädje över att Pride and Prejudice and Zombies äntligen har kommit! Och den är allt vi hoppades - återkommer med recensioner efter påsk!
Det visste vi väl alla att Elizabeth Bennet hade en shaolin-mästare i sig? Vem ska vi då pitcha henne mot om hon lyckas göra slut på alla zombies som hemsöker England? Jo självklart en annan som visar att lång klänning inte alls är något hinder för att vara slagsmålskämpe: prinsessan Fiona.

Who would win in a fight?
Elizabeth Bennet vs Princess Fiona

4 kommentarer:

Jörgen sa...

Jag blev inte imponerad av P&P&Z, om jag ska vara ärlig. Jag läste lite drygt 20 sidor och kunde konstatera att författaren tyckte att konceptets humorvärde var tillräckligt för att bära upp berättelsen. Därom håller jag inte med.

Michael R. sa...

Även om jag tror att P&P&Z är en rolig bok skulle den nog ändå göra sig bäst skriven av Jorge Luis Borges. Han tyckte ju som bekant att det var galenskap (Galenskap? THIS IS SPARTA!) att på hundratals sidor breda ut en idé man skulle kunna lägga fram muntligen på ett par minuter. Så i stället för att göra romaner av sina idéer låtsades han att någon annan redan gjort det och skrev några sidor långa sammandrag och kommentarer.

lazy sa...

Jörgen: men berättelsen är ju precis den samma som i originalversionen. Bara med zombies tillagda.

Michael R. sa...

Aha. Duly noted. :)