onsdag 1 april 2009

Citytunneln försenad

Arbetet med Citytunneln i Malmö kommer att bli försenat. Kommunen tvingades idag även erkänna att tunneln inte alls ska sträcka sig under Malmö utan i själva verket till jordens medelpunkt, när ett stort antal dinosaurier ur jordens inre dök upp ur byggarbetsplatsen vid Triangeln.
Ett hastigt tillkallat team av paleontologer lyckades stoppa dinosaurierna vid Triangeln. De hade försökt ta sig uppför Davidshallsgatan, och ett ögonvittne påstår att flera av dinosaurierna hörts vråla: "Men vi ska ju bara till SF-bokhandeln!" "Vi har redan läst Jules Verne 7000 gånger, vi behöver något nytt!"

5 kommentarer:

Nene sa...

Det vet väl alla att Jorden är ihålig?

http://www.sfbok.se/asp/artikel.asp?VolumeID=77148

Fia sa...

Noooo.. it's true isn't it? =)

Linnéa sa...

det är klart att jorden är ihålig!
annars hade det varit väldigt jobbigt för tibetanerna när de ska gräva sina tunlar, nu behöver de bara gäva till ihåligheten i mitten och därifrån kan de gräva en massa tunnlar, mycket mindre arbete.
Det är antagligen tibetanerna som har tagit hand om dinosaurierna också, så att de inte skulle dö ut, men nu har någon grävt en tunnel som är tillräckligt stor för att de ska ge sig ut i trafiken(även om jag förstår att de vill ha något nytt att läsa) jag hoppas att tibetanerna kräver ersättning för det...

Fia sa...

Linnea man ska inte ta allt som Neil Gaiman och Terry Pratchett säger på allvar! ...även om dom är väldigt övertygande... ;)

Linnéa sa...

Va! finns det inga tibetaner innuti jorden? är den inte ihålig?
Här på bloggen har de till och med visat en bild (tecknad) av den ihåliga jorden när det var jordbävning.

Näe nu kommer de med min rosa tröja, måste gå