tisdag 3 februari 2009

GRR Martin... igen...

Jag drar mig litet grann för att lägga upp det här... Hoppas att Nene befinner sig någonstans långt från lättkrossade värdesaker när hon läser det. Del 5 i A song of ice and fire - A dance with dragons - har fått ett nytt datum. Igen. 29 september den här gången, gissningsvis oktober i Sverige. Ta djupa andetag... Det finns mycket bra att läsa fram tills dess...
/ Kapten

5 kommentarer:

Nene sa...

*splutter fräs* september? SEPTEMBER!?! *gurgel* Nu är det jag som tar första plan över och tar ifrån honom hans tv, hans tennfigurer och hans telefon. Här ska jävlarimig inte göras annat än att skriva gubbelilla!

*stampar iväg för att hitta choklad och lugna ner sig*

Anonym sa...

E glad att jag inte börjat läsa den här serien än. Skulle nog ha slitit av mig håret vid det här laget, och jag har knappt 2 cm hår! Det här är ju löjligt!

Nene sa...

Ja, löjligt är ordet. Det blir inte det minsta bättre av att det är väntat heller. Hoppet är ju det sista som dör säger de...

Magister sa...

Och eftersom förlaget behöver runt ett halvårs framförhållning, vet vi redan om någon månad om de kan hålla detta datum: Om Martin inte är klar med manus före slutet av mars (vilket jag inte håller för troligt) så kan vi kyssa även 29 september adjö.

disa sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.