måndag 4 juli 2011

"Are you my mummy?"

"Are you my mummy?" frågar gasmaskbarnet i The Empty Child i Doctor Who. Vem riktar du ditt finger mot när du ställer den frågan själv, undrar vi.


Sarah Connor
Kick-assmamman som slår sina säckar ihop med paramilitära grupper för att fostra sin son till att bli mänsklighetens riddare mot maskinerna. Känner du dig redo?


Muminmamman
Alltid lugn, alltid redo med den godaste hallonsaften. Med handväskan i högsta hugg är hon redo på allt, och att vara mamma till vem som än behöver det. Du får gärna åka på äventyr, bara du kommer hem till middagen.Ellen Ripley
Är du ett litet monster, eller om resten av din familj blivit uppäten av aliens, så kanske Ellen är din mummy.


Catelyn Stark
Starke Catelyn, skyddar dig med sitt liv och kastar sig över kniven på väg mot dig. Hon kanske inte riktigt är så välkomnande mot dina halvsyskon dock.
Mrs. Bates
Känner du dig lite väl nära din mor kanske Mrs Bates är din moder. Börjar du snegla på peruker och köksknivar vill vi gärna att du kontaktar psyket i första hand..


Nanny Ogg
Har du en hord av syskon, och styvfädrar, kanske du kommer från Oggätten. Glöm inte en souvenir om du ska hälsa på henne bara.
Molly Weasley
Ingen fiende är för farlig om du är en av Weasleys. Alltid redo med både stickade tröjor och trollstaven, och hemmalagad kola.Styvmodern
Får du tvätta den öppna spisen lite för ofta, eller får du din fina klänning förstörd så kanske det är Elaka styvmodern som är din vårdnadshavare. Ät inga röda äpplen heller av en äldre dam i kåpa.

Lilith Iyapo
Är du en DNA-mix mellan människa och utomjording som kan leda till återetableringen av människorasen efter kärnvapenkriget som tog död på dina första halvsyskon, kommer du antagligen från Lilith.
Joyce Summers
Svingar din mor en yxa lika väl som hon bjuder dina fiender på te, så är nog Summers din mor. En varning bara, många tårar ligger i väntan.

Här hittar du en lista på de tio mest hemska mammorna, och här hittar du de tio nördigaste mammorna!

1 kommentar:

Snöfrid sa...

Jag älskar ju både Nanny och Molly. Men är man uppväxt med moomin, så är man ;)