måndag 11 juli 2011

Drakarna kommer vid midnatt.

Vid midnatt i natt öppnar vi butikerna - Malmö, Stockholm och Göteborg - och börjar sälja A Dance with Dragons, den hett och länge efterlängade femte boken i George RR Martins A Song of Ice and Fire. Det går fortfarande finfint att förhandsboka; det rekommenderas tillochmed. Vi har försökt göra vårt bästa för att kvantifiera det abstrakta begreppet "jättemycket", men man vet ju aldrig.

Det har verkligen varit Martins år i år. Tack vare konfluxen av den utmärkta Game of Thrones-tv-serien och faktum att A Dance with Dragons tillslut är färdigskriven så har försäljningen och läsningen av A Song of Ice and Fire välförtjänt gått från ständigt-hög till skyhög. Se t ex vår topplista och New York Times topplista, och det borde se ungefär likadant ut på de flesta andra.

För den som törs så finns redan några recensioner av A Dance with Dragons att läsa. Jag har inte vågat läsa dem än, men rubrikerna är t ex "The best Game of Thrones book yet" och "scary good".Vår vän Jack har givit sig in i the clash of kings.

2 kommentarer:

Paul sa...

Snyggt skyltfönster. Man får titta riktigt noga innan man ser fotgrafen :D

Linnéa sa...

Haha, jag håller med (jag hittade också fotografen)(=.

Morgondagens viktigaste händelse är planerad, jag ska bara komplettera inköpslistan lite!