torsdag 14 juli 2011

Äntligen!

Äntligen har det kommit in två spelnyheter som vi har väntat på. Med det rådande vädret finns det absolut ingen anledning till att inte spela lite spel.

Arkham Horror - Miskatonic Horror Expansion forsätter att utveckla ett av FFG:s flaggskepp. Till skilnad från de tidigare expansionslådorna så lägger denna fokus på tidigare utgivet matreal. Detta betyder att det är en stor del nya kort (över 450 st.) som kommer att förändra, utöka och förhöja spelupplevelsen.

The lord of the Rings the Card Game är en av FFG:s storsatsningar detta året. Ett kortspel för 1-2 spelare som går ut på att sammarbeta med varandra mot mörkrets horder. Till sin hjälp har varje spelare ett antal hjältar som ska ta sig genom en farofylld färd utan att dra till sig mörkrets uppmärksamhet, ju mäktigare hjältar, desto lättare har Saurons hantlangare att finna dem.

Vi önskar en härlig spelsommar!

1 kommentar:

Amanda sa...

Tycker aldrig att jag hör någon prata om Abarat, men det är nog för att jag tillbringar för lite tid i er fantastiska butik. Jag kan iallafall knappt vänta. Gimme gimme gimme!