torsdag 5 mars 2009

The Fantasy Novelist's Exam

Via bloggen Bokhyllning hittade vi den här prövningen: 75 frågor till fantasy-författare. "Answering 'yes' to any one question results in failure and means that the prospective novel should be abandoned at once."

Självklart påminner vi i sammanhanget om den oundgängliga listan "If I were an Evil Overlord" - som finns i två versioner... Den ena, publicerad av Jack Butler, är fri att sprida, den andra är copyrightad av Peter Anspach. Båda är roliga, när man scrollat förbi copyright-biten.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Finns det böcker som är så bra att man kan "Gå in i dem och bli en del av boken"? Om svaret är ja, namnge dem på de streckade linjerna nedan med författarens namn först. Om raderna inte räcker skriv gärna på baksidan av dett mail. Obs! Motivera gärna ditt svar. Går det att komma "ut igen" så att säga, vill man komma ut?..............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Science Fiction-bokhandeln i Malmö sa...

Kolla in Bläckhjärta. Om du inte bor i Malmö förstås...