torsdag 16 oktober 2008

Who would you not kick out of bed? #3 Män från film & tv

Våra varma gratulationer till Cat Woman! Vassa klor och hissy-fits är inget våra läsare drar sig för! Så var det då dags för män på vita duken/dumburken:
Who would you not kick out of bed? #3

Jack Harkness. Har man följt den här bloggen så vet man redan vad vi (somliga mer än andra) känner för Kapten Jack! Om man vill ha fler bevis på hur underbar han är kan vi rekommendera en bit ur första avsnittet av andra säsongen Torchwood!


Jack Sparrow. Vi tänker kanske särskilt på scenen i At world's end, med ett helt skepp fullt av Captains Jack. Shiver me timbers indeed...


Spike, även känd som William the bloody awful poet. Han kan få rimma för oss precis när som helst. En rocklåt går också alldeles utmärkt, tack - Once more, with feeling!


Wolverine. "I can be the good guy." Tja, om du vill, men det är inget krav, alls, så sett...


Westley från The Princess Bride. This is true love - you think this happens every day?
Navarre från Ladyhawke. Det enda som är bättre än true love är förstås starcrossed true love. Och Rutger Hauer som riddare.

Top Dollar i the Crow. Han har rösten, attityden, håret och stilen. Han har olyckligtvis också en syster.
- Greed is for amateurs. Disorder, chaos, anarchy: now that's fun!


Han Solo.
- You like me because I'm a scoundrel.
- I don't like scoundrels. I like nice men.
-
I'm a nice man.


Leonidas i 300. Kung, halvnaken, smutsig, svettig och heroiskt död. Vad mer finns att begära?


Mal Reynolds, kapten tight-pants på Firefly-skeppet Serenity. (För ytterligare fotografisk information, klicka här.) (Ibland blir byxorna bara för tajta.)Captain James Hook, courtesy of Jason Isaacs. Didst thou ever want to be [with] a pirate? Eftersom han har så urläcker garderob i filmen erbjuder vi en titt på den här.

Bernard Black. "Bernard Black, he's mad," they'd say. "He's insane. He's dangerous." Well I'll show them! I'll show them all!Okej. Egentligen alldeles för många för en vettig pole poll. Men vi kunde bara inte sluta. Och hur i alla glödheta vi nu ska kunna välja?!?! Hm... Om man har en riktigt stor säng... så behöver man ju inte sparka ut så många? Hmm...
/Karin och Nene, som odlar sin tantsjuka

15 kommentarer:

Anonym sa...

Kapten Jack naturligtvis! Den riktige, romdrickande sådana då...

Lina sa...

Oooh, so many naked men.. Skin overload! Grraauuuuurdregl

Tomb sa...

Haha.. Jag tog Jack. Men mest för att här kunna skryta om att jag har ett diplom signerat av just Jack.

Snöfrid sa...

Jag måste nog stå över den här röstningen... kan ju tyvärr inte rösta på tre. ;)
Jack Sparrow, Spike, Wolverine = love big time! <3

Science Fiction-bokhandeln i Malmö sa...

Snöfrid: klart du kan rösta på tre! Hitta tre olika datorer bara!

Anonym sa...

Aargh - det går inte att välja!
Wolverine, Westley, Han Solo...
men jag har ju drömt om Wolverine i 25 år.

DarkFaerie sa...

Graaaah, vilka svåra val...

För mig finns det ju bra en man och det är Spike. Honom med lite smör på! Herregudilondon *fläktar sig lite* Men alla dessa karlar och all denna hud. Jag gör gärna en kombo dock, om jag får slänga in Harkness i leken. Man har ju sett hur hett det går till när de två hånglar loss. Jag kan tom tänka mig att de kan få leka och jag bara tittar på. Sweetness! *svimmar nästan av överhettning och kryper mot duschen för en kall kall dusch*

Mjau sa...

AAAAARRRRRRGGGGGGHHHHH kan inte välja - om man inte visste att Kapten Jack hade sparkat ut mig för att jag var av fel kön så hade det varit en självklarhet men jag kanske kan omvända honom...

Anonym sa...

Åh, ni pratar alla om FEL kapten Jack! MIN kapten Jack skulle aldrig sparka ut någon på grund av kön! Han är sexuell/sensuell omnivor!

Martina sa...

How ´bout a... six-some? Jack Sparrow, Spike, Wolverine, Top Dollar, Han Solo, Mal Reynolds! Det GÅR inte att välja.

Anonym sa...

*OMG* men ni kan ju inte tvinga folk att välja! Sadister!


Ps: det är inte fel att vara lite tantsjuk så länge pollalternativen är myndiga ;)

Anji sa...

Pfff.....

De är alla veka jämnfört med Bernard Black!

Moa sa...

Menar ni allvarligt att Top Dollar bara har en ynka röst? "Disorder, chaos, anarchy: now that's fun!" är väl DELS det enda argument man behöver, och dels får detta mig att känna mig HOPPLÖST gammal. När var The Crow aktuell, 94? Känns som igår, kraxade den gamla damen liderligt.

Erika W sa...

Ojojoj... Min absoluta favorit, bartendern Hank från Dr Quinn var ju inte med, vilket gjorde det oerhört svårt att välja. Men i slutändan fick det bli Wolverine ändå.

challenge sa...

hm, svårt val. Jag skulle nog lämna kvar Navarre.... after all, he is the real romantic deal. Men Wolverine och Spike skulle kunna få vara kvar också. Jag menar, om dom nu väl var i min säng, inte skulle jag väl kasta ut någon av dom....... kanske ondingen från The Crow för han gör inget för mig (långt svart hår...nja...)

Mel är ju ett alternativ också. Ja, jisses - inte är det lätt när man är "dregglande över ens möjligheten" ;)