söndag 12 oktober 2008

Sorgliga nyheter i Rollspelssverige


Efter beskedet att Riotminds lägger sin produktion på is slås vi av mer tråkiga nyheter, i fredags kunde man läsa på Järnringens hemsida att det sista supplementet till Muntant:UA kommer att vara Ulvriket- Den längsta marschen.

Jag tror att vi alla mins med vilken förtjusning vi öppnade Mutant:UA och insåg att något stort hade hänt. Järnringen hade lyckats förvalta mutantskandinavien från den världen som äventyrsspel introducerade oss på 80-talet. Deras vision har varit en förnöjelse att få utforska och spelarstödet har varit massiv på ett av vårt lands mest frodande rollspelsforum.

Mastodontkampanjen Undergångens Arvtagare kan fullt ut mäta sig med Sveriges genom tiderna bästa äventyrssvit, Erik Granströms Den femte konfluxen. För framtida kampanjer kommer dessa verk alltid att verka som måttstock.

Det är med ett tungt men stolt hjärta där Mutant:UA alltid kommer att ha en plats som jag med förhoppning skådar mot en framtid fylld av fortsatt hobbyengagemang och Järnringens nya helsatsning på Coriolis, låt den tredje horisonten bjuda oss på samma hisnande äventyr och lysande berättande som gryningsvärlden har gjort.

2 kommentarer:

Tomb sa...

*fnissar åt vad ni inte vet som Tomb vet*

Science Fiction-bokhandeln i Malmö sa...

Ursäkta?