torsdag 3 april 2008

Let the next battle commence!

Gandalf är den fullständigt och totalt överlägsne trollkarlen. (Jag tror att det kan vara så att Constantine kunde ha fuskat sig till segern men att inte ens han skulle fuska mot Gandalf.) (Och stackars Harry fick så mycket spö!!)

Denna vecka: idag, 4 april, är School Librarian Day. Så därför -

Who would win in a fight?
Giles vs The Librarian
Reglerna: Giles får använda alla han vill av sina vapen, men han får inte ta hjälp av några av de andra Scoobiesarna. The Librarian får lov att göra precis vad han önskar, och får jag lov att bjuda på en banan? Båda två har rätt till te-pauser så ofta de önskar. Aaand... go.

/Bibliotekarin

(P.S. Klicka här för en bild på Giles - Anthony Head - som Kapten Krok!!! Det bästa av två världar! Digga den här relaterade tröjan...)

8 kommentarer:

Staffan sa...

Hmm. Jag får nog satsa på the Librarian här. Både Giles och apan är urbota smarta, vilket gör att jag nog får se att orangutangens fysiska fördelar tar ut sin rätt.

Anonym sa...

Yup. En orangutang är defenitivt överlägsen en tunn engelsk bibliotikarie. Även om sagda engelska herre tränar med blonda energiknippet och "Mr Pointy"

Mackan sa...

Men jösses - Giles har ju powers för sjutton gubbar. Han sparkar wiccarumpa. OCH är smart och hanterar i princip alla vapen på planeten.

En seriöst död orangutang, säger jag.

Tomb sa...

Jepp, The Librarian har inte en chans.. Giles har ju hanterat mycket farligare saker förut.

Jibril sa...

Apan kommer dö. Giles kan hantera alla vapen, har vart ett riktigt badass och kan dessutom magi samtidigt som han är sjukt smart.

Kom igen nu Gilsey!

Gunnar sa...

En liten komentar, om man vill ha Giles (Anthony Head) som någon cool, får man googla efter hans gamla musikalkarriär... killen har ju spelat Frank n Furter i Rocky Horror Show, vilket är så mycket coolare än en pirat!

Och appropå fajten, Giles är chanslös, förutom det att han har magisk kraft nog att förvandla tillbaka biblotikarien till människa... och därefter är det ingen match.

-Gunnar (ser fram emot en fajt om coolast vampyr)

Science Fiction-bokhandeln i Malmö sa...

Tony Head som Frank-n-Furter har vi sett!! Den här bilden har vi numera som skrivbordsunderlägg! :)

Staffan sa...

Librarian är ju inte helt obevandrad i magi heller - han jobbar trots allt på Unseen University, och har tillgång till L-Space. Vi vet inte heller om han har kvar några magiska färdigheter från tiden innan han förvandlades.