fredag 18 april 2008

The fight goes ever on and on...

Vi kan alltså fastslå att Chewbacca inte dödade Inigo Montoyas far. Då hade han stått sig slätt. Nåväl, nästa kamp! Idag 18 april visar det sig vara Pet Owners' Independence Day, så:

Which pet would win in a fight?

Gromit - tekniker, fönsterputsare, tebryggare och allmänt stöd och hjälp åt Wallace.

Greebo är Nanny Oggs huskatt. Även om han är en katt och även om han bor hos en häxa är han verkligen inte en bjära! Hans revir täcker hela Lancre och alla katter som bor där, trots det hävdar Nanny att han är en harmlös liten kissekatt...
Oy är en billy-bumbler, närmast beskriven som en blandning av en tvättbjörn och en hund. Han kan tala (på samma sätt som papegojor) och verkar vara smartare än andra av hans sort. Han är så mycket en del av Gunslingergänget i Dark Tower att han blir upphöjd till fullvärdig medlem efter ett tag.

Nagini är ormen som Voldemort har som keldjur, medhjälpare och högra hand. Han planerade att gömma en del av sin själ i Nagini. (bilden är på en kobra eftersom namnet verkar komma av ordet för kobra på hindi)

Apan Jack från Karibien är van vid sjögång, har varit snudd på odödlig, kallats för kapten och i övrigt varit allmänt behändig.

Rex från Primeval är en förhistorisk ödla! Need we say more? Han är förvisso liten men han är i sanning en överlevare!

5 kommentarer:

lazy sa...

Jag röstar på Gromit. När de andra slagits klart och päls och fjäll har rykt överallt (vid det laget är det iofs bara Greebo kvar förstås...) höjer han ett lakoniskt ögonbryn och trycker på rätt knapp och saken är klar.

Urrk sa...

Gromit e bäst!

Anonym sa...

Nagini kommer att krama Grommit tills leran klämms ur öronen på honom!

That Handsome Devil sa...

Jag ville rösta på Mrs Coulters apa i "The Golden Compass" men han/det/whatever är inte med :-(

Science Fiction-bokhandeln i Malmö sa...

Handsome: daimoner är inte pets/husdjur, det var därför inga av dem fick vara med här...