onsdag 2 maj 2012

Förhandsvisning av Cabin in the Woods i Lund!

Fantastisk FilmFestival i Lund hälsar följande:

Tillsammans med Noble Entertainment och SF-Bokhandeln bjuder vi in till en exklusiv förhandsvisning av Joss Whedon och Drew Stoddards Cabin In The Woods onsdagen den 16 Maj kl 21.15 på Kino i Lund.
I The Cabin in the Woods återskapar Joss Whedon (Buffy The Vampire Slayer) och Drew Goddard skräckfilmen i en gastkramande resa du aldrig sett maken till. I rollerna ser vi Chris Hemsworth (Thor), Richard Jenkins (Let Me In) och Sigourney Weaver (Alien).

Fem ungdomar är på väg till en stuga i skogen för fest och häng. Väl där dröjer det inte länga förrän de börjar uppträda som stereotyper ur en skräckfilm medan de sakta men säkert uppdagar stugans blodiga förflutna samtidigt som någon övervakar varje steg de tar.
Visningen är gratis för våra Årskortsinnehavare. Har du inte redan ett årskort så går dessa att köpa mellan kl. 18.00-20.00 den 15 e på Kino samt från kl 18.00 den 16e på Kino. Ni kommer även ha möjlighet att köpa årskort samt hämta ut ett begränsat antal biljetter på SF-Bokhandeln i Malmö mellan 16.00-18.00 den 15e. Kortet kostar 80 kr och ger er förutom en biljett til filmen tillgång till rabatter/erbjudanden hos några av våra samarbetspartners, fler gratis förhandsvisningar samt att dessa behövs för att kunna gå på festivalen i höst.
Ni som redan har årskorten kan hämta era biljetter samma tider som ovan. Då kan ni även passa på att byta ut era temporära årskort mot de nya snygga plastkorten.
Det kommer även att lottas ut spännande priser från SF-Bokhandeln innan visningen!
Filmen har svensk biopremiär den 18 maj.

Inga kommentarer: