tisdag 11 januari 2011

Fina nyheter!

Bland det fina vi har packat upp ur dagens leverans:

The Heroes av Joe Abercrombie
Nya boken av författaren som slog igenom stort häromåret med bistra fantasytrilogin The First Law. Abercrombie själv beskriver den som "Think Lord of the Rings meets A Bridge Too Far, with a sprinkling of Band of Brothers and Generation Kill." Taglinen är: "Three men. One battle. No heroes." Räkna med blodig krigsfantasy, kort sagt. Kom i storpocket för 178 kr och inbunden för 185 kr.

Orson Scott Cards The Lost Gate låg även den i lådorna. Det är första delen i en ny serie som heter Mithermages. En coming-of-age-historia som är en blandning mellan fantasy och science fiction - kan det vara Cards nya Ender's Game?
Caprica
Del 1 av säsong 1 av spinoff-serien till briljanta Battlestar Galactica utspelar sig 50 år före, när teknologiska framsteg och intrigerande familjer börjar lägga en grogrund för vad som komma skall.
SGU Säsong 1
Stargate Universe säsong har nu kommit ut i en svensk box!
"En grupp soldater, vetenskapsmän och civila flyr undan en attack och befinner sig plötsligt miljontals mil från jorden på det uråldriga skeppet Destiny. Med skeppet inställt på okänd kurs tvingas besättningen inte bara kämpa för sin överlevnad, utan även konfrontera sina egna demoner. Välkomna till Stargate Universe - ett mäktigt äventyr med Robert Carlyle i huvudrollen."

Efterlängtade nytrycket av Arkham Horror dök upp också! Samarbetsspelet där du spelar mot en äldre gud. Iä! Iä!


Det dök även upp ett till Tororopussel på 108 bitar! De vi fick in före jul försvann lika snabbt som de åkte upp på hyllan, så här gäller det att hålla sig framme.

1 kommentar:

nene sa...

Det var ju tur att Abercrombie inte var med i omröstningen då - här kom den ju redan!