lördag 27 november 2010

Spel i drivor!

Nu är butiken knôkfull av julklappar - inte minst spel, som vi har fått en jättesändning av! Bland annat dessa fantabla tips:

Civilization
Ett nytt brädspel baserat på det berömda dataspelet, som går ut på att bygga upp en civilisation och föra den igenom världshistorien. Du ska både hålla ihop ditt eget rike och överleva konflikterna med de andra. Den här nya versionen av spelet är designad av Kevin Wilson, mest känd för Arkham Horror.
7 Wonders
3-7 spelare härskar över varsin av antikens stora städer. Ett beroendeframkallande strategispel som ger dig chansen att på 30 minuter och i tre tidsåldrar bygga upp en hel civilisation och uppföra ett av världens sju underverk.

The Sacred Pool
En expansion till nyutgåvan av det klassiska brädspelet Talisman, som ger många nya extra ingredienser till hjältarnas kamp om Härskarkronan - t ex fyra nya karaktärer, 72 nya äventyrskort, och nya Alternativt Slut-kort så att man kan spela om spelet fler gånger.

Dungeonquest
Drakborgen! Äntligen har allas vårt kultspel Drakborgen kommit i ny utgåva. Äventyret har förflyttats till Terrinoth, världen som FFG:s Descent, Runebound och Rune Wars utspelar sig i. Uppbyggnaden är dock i stort sett sig lik och borgen ska vara precis lika dödlig som förr!
Be Not Afraid
En expansion till Small World. Här får man fem nya raser: Barbarians, Homunculi, Leprechauns, Pixies och Pygmies, som vill vara med att slåss om det begränsade utrymmet i Small Worlds konfliktfyllda fantasyvärld.


Genesis
Spela änglarna som gör hantverket när världen skapas på sju dagar. Den som mest behagar Gud med sitt arbete och först når vilodagen vinner!Castle Ravenloft
Du är en hjältemodig äventyrare som kravlar genom fängelsehålorna i Slottet Ravenloft. På vägen får du slåss mot monster, övervinna faror och hitta skatter för att till slut mäta dina krafter mot slottets herre, vampyren Strahd.

Betrayal at House on the Hill
Utforska ett hemsökt hus med dina vänner. Någon av er kommer att bli besatt och förråda de andra. Flexibel spelplan och 50 olika hemsökningsscenarion!

Inga kommentarer: