tisdag 6 juli 2010

Förhandsvisning av nya Predators

Vi har en liten hälsning från SF Bio att vidarebefordra...

Går du och väntar på PREDATORS? Nu har fansen chansen att se filmen först av alla!

PREDATORS har premiär den 6 augusti i Sverige men för de som inte vill vänta till dess finns chansen att se filmen redan den 10 juli vid ett unikt PREDATORS-event i följande städer och biografer:

Stockholm, Filmstaden Sergel, Filmstaden Heron, Filmstaden Kista
Göteborg, Bergakungen
Malmö, Filmstaden (Storgatan)

När sommarnatten är som mörkast öppnas dörrarna till biografen där fansen förutom att få se PREDATORS först av alla i Sverige får ett av de allra första exen av kultklassikern ”Rovdjuret” på Blu-ray. De får även en exklusiv PREDATORS t-shirt som endast kommer ges ut vid detta tillfälle!

Biljetter säljs på www.sf.se. I biljettpriset ingår ”Rovdjuret” på Blu-ray samt t-shirt. OBS! Antalet platser är begränsat, först till kvarn gäller.

Jakten kan börja…

Predators, ett av filmhistoriens värsta monster är tillbaka för att återigen sprida skräck i biosalongerna. Denna gång sker kampen på rovdjurens hemmaplan och oddsen är knappast på människans sida…

PREDATORS är producerad av Robert Rodriguez som ligger bakom nyskapande actionfilmer som ”Sin City” och ”Desperado” och i huvudrollen ser vi Oscarbelönade Adrien Brody.

För regi står Nimród Antal och i övriga roller ser vi bl.a. Topher Grace (”Spider Man 3”, ”In good company”) och Laurence Fishburne (”Matrix”-trilogin).

Inga kommentarer: