tisdag 18 maj 2010

Udda verklighet - förhandsboka, kom på smygsläpp och få den signerad!

I slutet av maj släpps Udda verklighet av Nene Ormes, en urban fantasy-roman som utspelar sig i Malmö! Recensionsdagen är 27 maj, men redan 25 maj kommer vi att ha smygsläpp här i Malmöbutiken - med möjlighet att träffa författaren och få boken signerad. Den 26 maj finns Nene på plats och signerar i Göteborgsbutiken klockan 17-18, alltihop också i samband med att förlaget Styxx fantasy lanseras. Redan nu kan du förhandsboka Udda verklighet här!

Välkomna!

Ur beskrivningen av boken:

Udda vaknar upp från en dröm om en kvinna som flyr för sitt liv över järnvägsspåren utanför Malmö Central, och först vet hon inte vad som är verklighet och vad som är dröm. Udda har alltid varit plågad av drömmar så levande att hon knappt får sova, men det här var värre än vanligt. Hennes bäste vän Daniel föreslår att de ska söka upp platsen där kvinnan inte längre kunde undkomma sina förföljare, och de hittar den: ett brunnslock inne på spårområdet. Det fläckigt av blod.

Udda vill inte acceptera att hennes märkliga, skrämmande drömmar kan vara sanna - och hon vill verkligen inte veta mer om vad som hände vid brunnen. Men det vill Daniel, för honom är det ett äventyr. Han ger sig av, ensam, ner under brunnen ... och försvinner.

Men inte helt spårlöst. Udda drömmer om honom. Och hon drömmer om en annan man, som verkar vara inblandad i en annorlunda, sär värld där där det finns orakel, hamnskiftare och övernaturliga förmågor, där det finns andra dörrar genom tid och rum än vi är vana vid. En värld Udda nu måste ge sig in i för att hitta Daniel. En värld som skulle kunna vara riktigt intresserad av en som drömmer sanndrömmar.

Udda verklighet
är en roman som utspelar sig i ett Malmö som finns bredvid och under vår stad, bland folk vars liv styrs av helt andra lagar. Det är en spännande, otäck, sexig och nydanande svensk urban fantasy.

Vill man ha ett smakprov så finns de första två kapitlen här.

2 kommentarer:

Paul sa...

Jag har redan förbokat, tjoho! :D

Billingska Bokhandeln sa...

Naturligtvis kommer jag också, kanske med sambon.

Och så här såg det ut idag i butiken:
http://www.billingska.se/Udda.JPG
Centralt inköpt av Ugglan!
Kul.
Grattis, Nene!

Allt gott,
Magnus,
Billingska Bokhandeln