fredag 12 mars 2010

Arnold, Godzilla och cirkusvampyrer: det måste vara filmfredag.

Biofilm:
Riktig biotorka den här veckan. Men nästa vecka är det BUFF!

Fredagstvfilm:
21.30, Kanal5 - National Treasure: En skattjakt genom den lättsamt hanterade amerikanska historien. Det finns till och med en tvåa.
22.00, TV6 - 6e dagen: En klon har tagit över familjefaderns plats och han försöker ta reda på vad som egentligen händer. Mer än en Arnold i samma film, vad kan gå fel?
01.20, Kanal9 - Romeo is bleeding: Got to feed the hole. Fredagens bästa film. Missa inte!

Lördagstvfilm:
14.50, Kanal9 - Kalle och chokladfabriken: Johnny Depp i en av sina läskigaste roller i en smaskig film.
02.15, TV - Godzilla: Klassisk monsteraction, den här versionen från 1998 - vi kan också erbjuda bland andra originalet, the ultimate collection, och som två sorters plyschisar!
02.40, TV6 - The Fog: Nyinspelningen av Carpenters film, från 2005. Vill man se originalet finns den den fortfarande att få tag på.
04.15, TV6 - Grendel: Legendariskt monster. Det verkar ha varit ett populärt monster de senaste åren, andra filmer på samma tema är den här och den här.
Söndagstvfilm:
02.15, TV3 - Bröderna Grimm: Två bedragare i andeutdrivnings-/spökjägar-branschen reser runt i Tyskland och skinnar bybor på deras pengar med hjälp av rök- och spegeltrick. Ända tills de själva hamnar i en förtrollad skog med monster och försvunna oskulder. Ta det, säger vi.

Dvdfilm:
Cirque du Freak The Vampires Assistant ska komma idag (om vi har tur). Den bygger på boken om/av Darren Shan. Den finns också som manga.
Colin, en brittisk zombiefilm, berättar en zombiehistoria från zombiens perspektiv. Gjord på en mikrobudget och sevärd bara därför.

/ Nene Nene & Karinivale Macabre

2 kommentarer:

Emelie sa...

Tråkigt att en så bra film som Bröderna Grimm är så underskattad att den bara visas mitt i natten.

Linn sa...

Men hallå, har jag missat nåt eller? Skulle inte Cirque du Freak komma på bio? Eller har den redan gjort det och jag har missat den??? Upprörd här borta!