fredag 4 december 2009

Fredag rimmar på film

The return of the bride of the son of Filmfredag!

På bio
9
Stitchpunk - postapokalyptisk dockfilm! "Vill du se en spännande, animerad fantasy-film som dessutom är skickligt gjord så tycker jag absolut att du ska ge dig in i 9s värld!" skriver Dean på Moviespot. Tyvärr verkar det förstås inte som om den kommer att gå i Malmö... Som vanligt... För i Malmö finns förstås inget intresse för postapokalyps eller dockfilmer, eller för science fiction, fantasy och skräck för den delen :-p

På DVD

Harry Potter och Halvblodsprinsen - senaste filmen om Harrys och Dumbledores kamp mot Voldemort och Dödsätarna. Vi älskade den!På TV

är det lite ont om fredagsfilmer ... men det kompenseras på lördag!

Fredag kl 21, Kanal 9: Oh Brother Where Art Thou - Bröderna Coens version av Odysséen i amerikanska Södern under depressionen.

Lördag kl 22:35, tvåan: Hajen - precis när du trodde att det var säkert att ge sig tillbaka ut i vattnet. You're gonna need a bigger boat.

Lördag kl 01:05, femman: The Crow - klassikern med Brandon Lee som rockmusikern Eric Draven, som mördas men återkommer för att hämnas.

Lördag kl 01:25, trean: Dolores Claiborne - Kathy Bates misstänks för mord i filmen som bygger på Stephen Kings roman.

Lördag kl 03:30, trean: Stålmannen i kamp för freden - Christopher Reeve som Clark Kent och Gene Hackman som Lex Luthor i den fjärde av de gamla Stålis-filmerna. Den har skrapat ihop hela 3.4 i betyg på IMDb!

1 kommentar:

Cooked Auto sa...

"För i Malmö finns förstås inget intresse för postapokalyps eller dockfilmer, eller för science fiction, fantasy och skräck för den delen"

Som inte är massivt uphypat av storföretag eller liknande, då går det banne mig att visa. :P

För i Jönköping finns det inget intresse heller för sånt verkar det som.
Om det då inte har blivit gjort av nån välkänd snubbe som har spenderat en massa pengar och babblat som en galning om hur super special awesome hans film är.
:P