fredag 18 december 2009

Utomjordingsfredag

Eller filmfredag som det också kallats - bjuder idag på både blå och bruna utomjordingar.

PÅ BIO
Avatar
James Camerons nya jättefilm som av SFX beskrevs som en händelse i klass med talfilmen, färgfilmen och när Ursula Andress klev upp ur havet. Marinsoldaten Jake Sully (Sam Worthington) skickas till planeten Pandora för att förhandla om tillåtelse att exploatera planeten, men börjar sympatisera med urinvånarna i den vackra världen. Bör ses i 3D för den där rätta OMG!!-känslan.

PÅ TV
E.T. - The Extra-Terrestrial: fredag kl 19.10 på fyran. Han är rädd. Han är ensam. Han är tre miljoner ljusår hemifrån. Men han träffar Elliott - och Gertie!

Underworld - Evolution: fredag kl 21 på sexan. Kampen mellan varulvar och vampyrer fortsätter, och vampyrkrigaren Selene och varulvshybriden Michael är fångade mitt i striden.

Stardust: lördag 21:25 på fyran. Swashbuckling saga av bästa slag, med magi, kärlek och luftpirater. Bygger på Neil Gaimans fina bok.
Pirates of the Caribbean 1 & 2: lördag kl 18 och 20:45 på TV4plus. Captain Jack Sparrow - need we say more?


PÅ DVD
True Blood
Hela första säsongen av den heta vampyrserien baserad på Charlaine Harris böcker om Sookie Stackhouse och vampyrerna i Bon Temps, Louisiana - svenska utgåvan!

Terminator Salvation
Christian Bale som John Connor vs mördarrobotarna i den nya filmen som väl utspelar sig samtidigt före och efter ettan och tvåan. Come with me if you want to live!

1 kommentar:

Tomb sa...

Sett Avatar med en annan Myskotekare. Min åsikt hittar ni som vanligt på sidan. :)