onsdag 19 oktober 2011

Födelsedagsfest i butiken! Signeringar, rabatter och hemliga giveaways!

Nu börjar det stunda till fyraårsjubileum i butiken! Och vi kommer att fira stort lördag 29 oktober.

Serieskapare kommer hit och signerar och pratar och ritar!

12:30 kommer Dennis Gustafsson och signerar Viktor Kasparssons makabra mysterier och den nyutkomna uppföljaren Skräckens ängel. Skräckhistorier som utspelar sig i Skåne på 20- och 30-talen, med både övernaturlig, mänsklig och kosmisk grymhet.

13:30 kommer Carl-Michael Edenborg & Loka Kanarp som ska prata om och sedan signera Hungerhuset, en kuslig spökhistoria berättad i skarpa, vackra bilder. Den handlar om systerskapets närhet och fiendeskap, och om en kärlek som trotsar döden.

14:30 kommer Peter Madsen, välkänd för Valhall-serien, som nu har börjat komma i efterlängtade nytryck i samlingsalbum. Peters nya serie är Trollskogen, sagoböcker för de yngre med samma fantasifulla teckningar som i Valhall, och text av Sissel Böe.

Men detta är inte allt!

Under dagen kommer vi också att dela ut gratis böcker! Jajemen, helt gratis! Det är t ex läsexemplar som förlagen har skickat ut till oss och böcker vi har fått fellevererade. För att få en bok går du helt enkelt fram till kassan och säger med hemlighetsfull röst: "Bus eller bok!" Då kommer du att få slå en tärning. Baserat på tärningsslagen räknar vi fram påsen med din hemliga bok i. Vi förvarnar: den hemliga boken kan vara nästan vadsomhelst, även böcker som inte vanligtvis ingår i vårt sortiment. Men den är helt gratis. Gäller så länge lagret räcker.

Och dessutom kommer vi att ge rabatt till alla som kommer Halloween-utklädda! 10% rabatt på böcker till alla som har klätt ut sig till något läskigt eller fantasirikt. (Allt detta trots att det är två dagar före Halloween.) (Fotnot: endast vampyrtänder utan ytterligare pynt räknas inte.)

Samma helg kommer vi även att vara på plats på Sydcon. Mer info om detta kommer.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, gäller rabatten även konstböcker, ordböcker, mangaböcker m.m. eller endast skönlitteratur?

Science Fiction-bokhandeln i Malmö sa...

Hej, rabatten gäller alla böcker; dock inte spel, dvd:er och prylar :)