onsdag 26 oktober 2011

Spelkonvent och seriefestival!

I helgen händer det mycket i Malmö! Inte bara firar vi fyra år med signeringar och andra festligheter, det är dessutom både Seriemässa och Sydcon!

Seriefestivalen I Seriernas värld pågår för fullt runt om i stan (14 oktober-13 november) och just nu i helgen är deras Seriemässa, som äger rum på Form/Design Center vid Lilla Torg. Två dagar fullproppade med serier i alla dess former; utställningar, workshops, paneldebatter och chans att träffa livs levande serieskapare i mängder. Bland annat håller Peter Madsen (Valhall) kl 12, innan han kommer hit och signerar kl 14.30.

Och spelkonventet Sydcon invigs på fredag och håller på hela helgen. Du får möjlighet att pröva och delta i olika spelrelaterade events t ex tv-spelsturneringar, LAN, brädspelsmaraton, rollspelsscenarios, föreläsningar, workshops och mycket mycket mer. Hela schemat finns här. Vi kommer också att vara på plats på Sydcon! Lördag kl 11-19 kommer vi att ha ett bås med försäljning, tipsrunda, bok-speed-dating (jorå!) med mera. Varmt välkomna!

Inga kommentarer: