onsdag 27 april 2011

Nyheter om drakar, terminators och Clarke Award

Arthur C Clarke Award 2011 går till: Zoo City av Lauren Beukes. En sydafrikansk författare som "återerövrar urban fantasy-genren på ett sätt som minner om Jeff Noon och Michael Marshall Smith. Här blandas ingredienser från cyberpunk, crime noir, fantasy och modern stadsdjungel på ett originellt sätt. Rekommenderad läsning av bland andra William Gibson." Det ni!

Det ser ut som att Kaliforniens f.d. guvernör ska spela terminator igen. Åtminstone går det just nu i Hollywood runt en rond som ser vilken studio som nappar på paketet Terminator-rättigheter+Arnold. The unknown future rolls toward us.And now: George RR Martin har skrivit klart A Dance With Dragons. Så tolkar vi den här bloggposten. Kong is dead. Om allt går som det ska peppar peppar så kommer vi att börja sälja boken i alla butiker 12 juli i år. A Dance With Dragons är femte boken i A Song of Ice and Fire, nåt av det bästa inom bister episk fantasy just nu, vars första bok, A Game of Thrones, nu går som tv-serie på HBO.

2 kommentarer:

Nene sa...

Och det jag får med mig av det här inlägget är "Hm, den där Zoo City verkar verkligen jättebra, jag tror jag måste beställa den".

Luttrad? Vem, jag? Inte då.

Urrk sa...

Arnold, äntligen!!