fredag 27 augusti 2010

Fredagar är till för....SPEL!

Idag har flera nyheter och en del gamla godingar trillat in, så vi tar tillfället i akt och spelar spel i helgen.

Dungeon Quest
Den amerikanska versionen av Drakborgen har kommit i nytryck! Äventyret har förflyttats till Terrinoth, världen som FFG:s Descent, Runebound och Rune Wars utspelar sig i. Uppbyggnaden är dock i stort sett sig lik och borgen ska vara precis lika dödlig som förr, över 100 sätt att dö utlovas!


Spank the Monkey
Äntligen har nya exemplar av Spank the Monkey nått butiken. Denna moderna klassiker förgyller tillvaron för alla och funkar lika bra i sommarstugan, som på tåget eller köksbordet. Detta är den engelska versionen och här ingår även expansionen Monkey Business.

Axis & Allies: Europe 1940
Europa har precis kastats in i vad som kommer att bli det blodigaste kriget i kontinentens historia. I denna nya A&A-versionen kretsar striderna runt Europa. Nya trupptyper och nationer har tillkommit. För första gången gör Frankrike entré, och på axelmakternas sida har nu Italien en egen armé. Med regler för flottbaser, flygfält och neutrala länder. 2-6 spelare och kan kombineras med A&A Pacific 1940.

Edge of Night
En ny expansion till Warhammer Fantasy Roleplay. I staden Ubersreik planerar adeln för den stundande årliga maskeraden. Men allt står inte rätt till, Morrsleib lyser starkare än på länge och i stadens skuggor hopar sig farorna. Äventyret innehåller kartor, kampanjmaterial och mer kort centrerade kring intriger och mysterium.

Tannhäuser: Troop Pack
Äntligen kommer det separata förpackningar med standardtrupper för både de Allierade och Riket. Nu kan du utöka dina scenarion med bastrupper.

Ha en trevlig spelhelg.

Inga kommentarer: