måndag 20 augusti 2012

Sära Malmö

Som ni kanske har märkt är det festival i stan! Som ni kanske också har märkt har det just varit premiär för Särskild, andra boken i urban fantasy-serien De sära, som utspelar sig i Malmö. Eftersom Särskild utspelar sig just under Malmöfestivalen bjuder författaren Nene Ormes in till följande fotoutmaning!

Hur ser ditt fantastiska Malmö ut?
1. Malmös magiska platser: sätt nålar med beskrivning av dina magiska platser i Malmökartan, som finns i St. Petrikyrkan hela festivalen.
2. Leta efter den Sära festivalen, sära platser och ting. Fotografera karaktärer Malmö som du tycker att Malmö verkar vara i Uddas universum! Använd tag #Säramalmö. Lägg upp på Instagram, Twitter och Facebook – se resultaten här:http://www.briza.se/sara-malmo/!
2b. Om du inte hittar det du ser i ditt huvud på Malmöfestivalen eller Malmös gator: skapa själv och ta en bild av ditt verk och lägg upp. Ta gärna med din skapelse den 24 augusti.
3. Vad gör småbröderna på festivalen? Fotografera eller observera en fågel …
4. Om du tar med en fjäder till St. Petrikyrkan kl. 21 den 24 augusti, kan du köpa en särknapp för den …
Den 24 augusti, kl. 21, finns Nene åter på plats i St. Petri-kyrkan, där hon inledde festivalen i fredags. Då kommer vi att få se vad utmaningarna har lett till. Ut och fotografera nu!
/Kapten Karin

Inga kommentarer: