torsdag 21 juni 2012

What was that book?

Vi har vid flera tillfällen - med er hjälp! - försökt assistera när någon bara kommer ihåg några detaljer av en bok de läste för länge sen, men inte kommer ihåg namnet på. Så nu måste vi dela med oss av What Was That Book: en livejournal-community som har gjort just detta till sin uppgift.

Berätta vad du minns av boken, så hjälper de dig hitta den. Du som är beläst är naturligtvis också mycket välkommen där, för att hjälpa dina medmänniskor hitta sin halvglömda bok. En stor del av det som efterfrågas verkar vara sf/f. Så mosey on over och se om ni kan hjälpa till eller få hjälp! (Vi fortsätter naturligtvis gärna med att efterlysa böcker även här på bloggen.)

2 kommentarer:

Urrk sa...

Tjoho, tack för tipset. De har en motsvarande för film också :)

Carin sa...

Tittade där men tror boken är svensk el ev nordisk. Väldigt mörk som jag minns den. Utspelar sig i en stuga där en man som lever i stor torftighet håller på att sups ihjäl sig. Tror han hade sällskap av en katt och ev ett barn. En natt när han tittar upp mot himlen brister hans strupe pga allt supande och han dör. Kan ni hjälpa mig trots bristfällig information?