måndag 28 november 2011

Game of Thrones - Brädspelet

Är du en av dem som inte kan få nog av Westeros och de sju kungadömena? Vill du desperat veta hur det känns att leda dina övertygade trupper över dess floder och landskap? Vill du kontrollera Järntronen och alla dem som svär den sin trohet?

I så fall är Game of Thrones - The Boardgame garanterat ett måste för dig. Som en av de sju konungadömenas tungviktare är det ditt jobb att ansamla så mycket makt och mark som bara är möjligt. Givetvis vill dina konkurrenter göra det samma och konflikterna blossar upp både på slagfältet och i rådkammaren. Med båtar, riddare, fotfolk och belägringsmaskiner ska du "övertyga" de andra om att du är mest lämpad att styra riket. Till din hjälp har du de flesta av de älskade och hatade personerna från G. R. R. Martins hänförande värld.

Den nya utgåvan har tagit det bästa från de tidigare expansionerna och inkluderat dessa i den nya grundboxen. Hamnar, belägringsmaskiner och Wildlings finns med från början, dessutom har en ny typ av kort introducerats för att ytterligare påverka striderna.

Detta är julens definitiva gåva, inte en säck med rovor ...

Inga kommentarer: